CSB-System AG. De branche-specialist

CSB-System is vanuit de hoofdvestiging in Geilenkirchen (DE) de leidende IT-specialist in de procesindustrie voor voedingsmiddelen, dranken, chemie, farmaceutica en cosmetica alsook in handel en logistiek. Als one-stop provider van software, hardware, services en business consulting zijn wij al 40 jaar dé innovatiepartner van onze klanten die zorgt voor doorslaggevende concurrentievoordelen.

Een verticale en horizontale totaaloplossing, modulair en schaalbaar.

Onze business software die in Duitsland geprogrammeerd wordt is het hart van ons portfolio. CSB-System is een IT-totaaloplossing die aandacht besteed aan alle schakels van de value chain. Zowel verticaal als horizontaal, dit betekend van de primaire producent tot  aan de consument en van machine tot aan controller. Op deze manier kunnen alle bedrijfsprocessen in hun totaliteit gedekt worden middels de standaard versie van onze software. Dankzij de modulaire opbouw van ons systeem zijn onze klanten in staat om steeds nieuwe functinaliteiten te introduceren op de manier zoals zij dat zelf bedacht hebben. Bovendien kan onze software snel en veilig geactualiseerd worden waardoor technische innovaties of juridische ontwikkelingen eenvoudig te integreren zijn.  

Alle diensten wereldwijd uit eigen hand - Software, Hardware, Services en Business Consulting

Over de hele wereld bieden wij onze klanten uit eigen hand de diensten die nodig zijn voor een efficiënte werking van onze industrie specifieke oplossingen:

  • Software voor management & planning – Business Intelligence, Accounting and Finance, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Human Recourses, Document Management System, Business Proces Management.
  • Software voor procescontrole: Supply Chain Management, inkoop, voorraadbeheer, productie, beschikbaarheids management (ATP, MRP I en MRP II, sales, traceerbaarheid, kwaliteitsmanagement, management van gevaarlijke stoffen en Electronic Data Interchange.
  • Software voor productie & uitvoering: productieplanning en -sturing, MES, CSB-Linecontrole ( OEE), CIM, onderhoudsmanagement, mobiele data registratie
  • Automatisering oplossingen voor: Process Monitoring, materiaalstroom, voorraadbeheer, machine- en processturing. = Etikettering & Identificatie
  • Industriële beeldverwerking met CSB-Vision: CSB-Grading-System, CSB-Vision-Robotics, CSB-Eyedentifier, CSB-Vision-Quality, CSB-Image-Documentation.
  • Hardware: CSB-Rack, CSB-I/O-Controller, CSB Hang & Move, CSB-Sorter, Server- & IT-Hardware, CSB Cloud Center.
  • Consultancy & Services: Business Proces Consultantcy, Consultancy voor automatiserings- en planningsadvies, Implementatie, 24/7 Support, gebruikersscholing.

Doordat wij alle inkoop, Software, Hardware, Service en Consultancy uit eigen hand leveren, zijn wij in staat om de kosten en complexiteit te allen tijde laag te houden voor onze klanten.

CSB biedt Best Pratice Standards

Sinds 1977 werken onze experts aan regionale en internationale projecten voor organisaties van uiteenlopende formaten. Inmiddels zijn we verantwoordelijk voor 1.200 implementaties in de procesindustrie voor voedingsmiddelen, dranken, chemie, farmacie, cosmetica alsook in handel en logistiek. Hieruit hebben we een indrukwekkende verzameling aan geoptimaliseerde bedrijfsprocessen opgebouwd.

Upward compatibel sinds 1985

Onze software wordt vanaf het begin af aan geprogrammeerd in Duitsland door ons hoog gekwalificeerde team van softwareontwikkelaars. We hebben vroeg een solide technische basis aangelegd zodat onze software probleemloos is aan te passen en uit te breiden, zodoende is het CSB-System al sinds 1985 upward-compatibel. Wij zijn er trots op dat veel van onze klanten de afgelopen decennia in staat waren om te groeien mede dankzij ons systeem. 

Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt