CSB-groep

De CSB-groep is sinds 40 jaar gespecialiseerd in de procesindustrie en retail. Met dank aan een sterke vraag, tevreden klanten en een eigentijds portfolio aan software, hardware, services en business consulting, realiseert de CSB groep op eigen financiele kracht een structurele omzetgroei in binnen- en buitenland.

Eind 2015 had de CSB-groep ongeveer 600 medewerkers in dienst en realiseerde de organisatie een jaarlijkse omzet van meer dan 74 miljoen euro. Met wereldwijd ongeveer 30 verkoopkantoren beschikt de CSB altijd over lokale expertise. Onze organisatie werkt samen met klanten in meer dan 50 landen, hiervoor zijn onze systemen beschikbaar in meer dan 30 talen.

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan onze financiële en technologische onafhankelijkheid, duurzame groei, kwalitatief leiderschap en de oriëntatie op onze klanten.  

CSB-System, de branchespecialist.

CSB-System is vanuit de hoofdvestiging in Geilenkirchen (DE) de leidende IT-specialist in de procesindustrie voor voedingsmiddelen, dranken, chemie, farma en cosmetica alsook in handel en logistiek. Als one-stop provider van software, hardware, services en business consulting zijn wij al 40 jaar dé innovatiepartner van onze klanten die zorgt voor doorslaggevende concurrentievoordelen.

CSB-Automation AG. De automatiseringsspecialist.

CSB Automation AG met vestiging in Kestenholz in Zwitserland is de automatiseringsspecialist in de CSB-ondernemingsgroep Door onze branche-specifieke knowhow en de deskundigheid in automatisering zijn wij de creatieve probleemoplosser die daar begint waar de standaard automatiseringstechniek geen tevreden-stellende oplossing biedt.

Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt