Carrière bij CSB

Werken bij CSB is spannend en veeleisend. Wij bieden onze klanten alles wat ze voor een effectief gebruik van onze branchesoftware nodig hebben uit één hand: van software, computerhardware, support en cloud services, trainingen en procesadvisering tot speciale industriële automatiseringshardware. Onze CSB-experts zijn overal ter wereld te vinden, kennen de branches en markten van onze klanten en spreken de taal van de klant. Voor het werk met nieuwe technologieën, in gedefinieerde branches en met Best Practice-processen voor de gehele waardeketen zijn wij op zoek naar medewerkers die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen en verder met ons willen groeien.

U bent een teamplayer, klantgeoriënteerd, zowel intern als extern, en streeft gemeenschappelijke doelstellingen met hartstocht en doorzettingsvermogen na? Vindt u het leuk om innovatieve oplossingen te bedenken en streeft u een hoge kwaliteit na?

Dan hebben we uitstekende perspectieven voor u bij de CSB-groep met haar ca. 600 medewerkers. Werken bij CSB betekent het zelfstandig verrichten van uitdagende werkzaamheden in een vakinhoudelijk veeleisende werkomgeving. We hebben een moderne bedrijfscultuur, waarin open communcatie, gemeenschappelijke doelen en respectvolle samenwerking centraal staan. Onze medewerkers zijn ondernemend denkende personen die flexibel zijn en bereid zijn om dagelijks met ons nieuwe wegen in te slaan. Wij bieden u een teamgerichte werkomgeving, waarin prestatiegerichtheid, productiviteit en de inbreng van eigen ideeën worden gestimuleerd en betrokkenheid en de wil om zich verder te ontwikkelen met uitstekende carrièremogelijkheden worden beloond.

Vacatures

U bent op zoek naar de aantrekkelijke voordelen van een internationaal bedrijf en het werken in een klein dynamisch team? Dan hebben we uitstekende perspectieven voor u bij de CSB-groep met haar ca. 600 medewerkers.

Bekijk de vacatures bij CSB

Opleiding

Wij zijn altijd op zoek naar geëngageerde en gemotiveerde juniormedewerkers die over communicatieve en sociale vaardigheden beschikken en met een gekwalificeerde opleiding hun plek binnen de IT willen veroveren.

Kom meer te weten over de opleidingsmogelijkheden bij CSB

Scripties

Als internationaal opererende groep van bedrijven bieden wij studenten de mogelijkheid om hun bachelor-, doctoraal- of masterscriptie in samenwerking met ons bedrijf te schrijven.

Kom meer te weten over de scripties bij CSB

Trainee-programma

Het CSB-trainee-programma biedt speciaal voor universitair afgestudeerden en young professionals toegang tot de arbeidsmarkt met uitstekende carrièremogelijkheden.

Kom meer te weten over het trainee-programma bij CSB

Stages

Bij het kiezen van het juiste beroep of de juiste studierichting helpt niets beter dan het opdoen van praktijkervaring. CSB-System AG biedt geëngageerde studenten en scholieren de gelegenheid om binnen het bedrijf, dat veelzijdige mogelijkheden biedt, praktische ervaring op te doen en beroepsgerichte kennis te verwerven. 

Kom meer te weten over het stage-aanbod bij CSB
Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt