Manufacturing execution system – Productieprocessen in real time sturen

Voor een totale beschouwing en betrouwbare sturing van uw productieprocessen hebt u alle informatie nodig uit uw fabricage-processen in real time. Het Manufacturing Execution System van CSB sluit het informatiegat tussen uw fabricageniveau en uw PPS-systeem.

Manufacturing Execution System in het CSB-systeem

Het initieert, beantwoordt en vermeldt zodanig over alle activiteiten zoals ze in de productie ontstaan. Het garandeert snelle reacties op onvoorziene gebeurtenissen, vermindert werkzaamheden die geen toevoegde waarde geven en zorgt voor optimale procesverlopen. Informatie uit het fabricageproces zoals totale machinebelasting, magazijnbestanden en doorlooptijden worden direct via de productieplanning en -besturing in uw ERP-systeem overgebracht. Deze actuele MES-informatie garandeert u de doorgaande optimalisatie - van orderinstallatie tot het afgewerkte product. MES ondersteunt u bovendien bij het voldoen aan alle eisen aan een gegarandeerde traceerbaarheid van de charge. Door de mogelijkheid om proces-relevante gegevens zoals bijvoorbeeld cyclus-gegevens, machinetijden etc. en de daarmee verbonden evaluaties altijd te kunnen controleren, zijn extra sub-systemen niet nodig.

Op deze manier profiteert u als klant

  • Optimalisatie van orderafwikkeling en fabricageprocessen garandeert concurrentievoordelen
  • Controle van de fabricage in real- time zorgt voor procesgarantie
  • Elektronische productieplanning en automatische monitoring van de KPI's verhogen de procesdoelmatigheid en verlagen de kosten

Actuele artikelen en studies

Download
Flyer CSB line-control®
Herunterladen
Hebt u meer informatie over ons service-aanbod nodig?
We helpen u graag verder
Neem contact op met ons
Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt