Human Resources – Mogelijkheden herkennen en aanpakken.

Richt uw HR-activiteiten op uw strategische bedrijfsdoelstellingen in en optimaliseer uw personeelsprocessen en proceskosten doorlopend met Human Recources van CSB.

Human Resources in het CSB-systeem

Van de berekening van de vergoeding via het tijdsmanagement en personeelsplanning tot de kwalificatie- en sollicitatiemanagement: Met Human Resources van CSB heef standaard de beschikking over alle informatie van uw waardeketen en ondersteunen hierdoor de automatisering en sturing van al uw personeel -zakelijke processen. Alle streef- en werkelijke gegevens van personeelszaken staan comfortabel direct voor de kostenberekening klaar. Op deze manier profiteert u van een uitgebreide totale kostenberekening over uw personeel.

Loon en salaris - Gecertificeerd, snel en flexibel

Loon en salaris van CSB is GKV-gecertificeerd en zorgt voor een fatsoenlijke loon- en salarisberekening op basis van actuele wettelijke eisen. Gegevens en verklaringen worden automatisch opgesteld en naar het ziekenfonds en fiscus gestuurd. Ofwel salaris-/uurloonontvanger of deeltijd medewerker, tijdelijke werkzaamheden, tarieven, onbetaalde vakantie, premies, herintrede, wisselende sociale betalingen of verschillende wettelijke- en belastingsregelingen: De oplossing ondersteunt u ook optimaal bij ingewikkelde loonafhandelingen.

Tijdseconomie - Werktijden efficiënt managen

Verlaag uw personeelskosten door de inzet van flexibele werktijdmodellen en creëer uw personeelsinzetplanning doelgericht en efficiënt voor uw bedrijfssucces. De tijdseconomie van CSB ondersteunt u hierbij. Werktijden worden geautomatiseerd bepaald, behandeld, gebruikt en in het kader van het werktijd-management gedocumenteerd en gecontroleerd.

Zo profiteert u als klant

  • Doolopende optimalisatie van personeelsprocessen verlaagt de administratieve kosten
  • Direct klaar zetten van alle streef- en werkelijke gegevens van de personeelseconomie in de kostenberekening realiseert de totale kostenberekening over uw personeel
  • Gecertificeerde loon- en salarisberekening zorgt voor een optimale afwikkeling van ingewikkelde loonafhandelingen
Heeft u meer informatie over ons service-aanbod nodig?
We helpen u graag verder
Neem contact op met ons
Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt