Business process management – Natuurlijk denkt uw bedrijf in processen

De service van het Business Process Management van CSB is om alle standaard processen en werkprocessen tussen medewerkers en afdelingen van uw bedrijf te visualiseren, te controleren en hierbij constant uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Business Process Management in het CSB-systeem

Profiteer van een automatische informatiestroom en transparante processen voor een tijds- en kosten optimale overdracht en bewerking van uw werkorders. Met het Business Process Management van CSB modelleert u uw gebiedsoverkoepelende processen en visualiseer deze comfortabel op een grafisch oppervlak. Realiseer het samenspel van afzonderlijke processen in het kader van interacties en bewaak en stuur sensibele verlopen optimaal. Knelpunten en zwakke plekken komen grafisch naar voren en worden direct aan de verantwoordelijke medewerkers gemeld. Het geeft zekerheid en transparantie voor uw bedrijfsprocessen. Het CSB-BPM levert u ook automatisch de volgens DIN/ISO vereiste beschrijving van uw processen en zet een elektronisch gesynchroniseerd QM-handboek voor uw bedrijf klaar - zonder dubbele registratie en verzorging. Uw voordeel: Het systeem documenteert zich in het proces zelf.

Op deze manier profiteert u als klant

  • Geautomatiseerde informatiestroom en transparante processen zorgen voor de tijds- en kosten optimale overdracht en bewerking van werkorders
  • Dynamische procesbeschouwing garandeert de voortdurende optimalisatie van uw bedrijfsprocessen
  • Automatische monitoring van sensibele processen minimaliseert risico's
Hebt u meer informatie over ons service-aanbod nodig?
We helpen u graag verder
Neem contact op met ons
Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt