Bedrijfsadministratie en financiën - Succesvolle bedrijfssturing met betrouwbare cijfers

Behoudt altijd het overzicht over alle belangrijke financiële cijfers van uw bedrijf, profiteer van snelle en efficiënte functies voor uw financiële transacties, normaliseer uw bedrijfsprocessen in het globale bedrijf en voldoet u aan de betrouwbare wettelijke eisen aan compliance - met onze gecertificeerde software-oplossingen voor bedrijfsadministratie en financiën.

Bedrijfsadministratie en financiën in het CSB-systeem

Financiële boekhouding - over het gehele bedrijf en geïntegreerd

De financiële boekhouding van CSB steunt al uw boekhoudingsprocessen. Alle belangrijke voorschriften en normen van de rekening en verantwoording worden afgedekt. Er staan u meerdere evaluatieniveaus voor uw bedrijfstransacties ter beschikking: volgens handelsregister (HGB), het International Financial Reporting Standard (IFRS) of de United States Generally Accepted Accounting Principles (US-GAAP). Handmatige boekingen worden tot een minimum gereduceerd omdat bevoorradings- en afzetberekeningen automatisch naar de financiële boekhouding wordt gestuurd en ingeboekt worden. Alle relevante gegevens van de gehele materiaalstroom worden direct voor de financiële boekhouding behandeld.

Boekhouding van de installatie - De juiste beslissing voor uw vermogenswaarden

Met de boekhouding van de CSB-installatie beheert u uw producten van de installatie op een transparante en comfortabele manier. Er wordt rekening gehouden met alle nationale- en internationale eisen in uw afschrijvings- en evaluatiemodellen. Er staan u meerdere belastingtechnische en calculatorische evaluatiemogelijkheden voor uw registratie van de installatie  ter beschikking: volgens handelsregister (HGB), het International Financial Reporting Standard (IFRS) of de United States Generally Accepted Accounting Principles (US-GAAP).

Kostenberekening - Uw bedrijfssucces kan worden gepland

Met de kostenberekening van CSB controleert u snel en veilig de rendabiliteit van uw bedrijf. Gerichte vergelijkingen van uw streef- en werkelijke kosten herkennen afwijkingen systematisch. Toegevoegde waarden worden automatisch met de werkelijke kosten volgens kostenplaats vereffend. Directe en indirecte als ook vaste- en variabele kosten worden direct aan de betreffende kostenveroorzaker toegerekend. Naast de klassieke kostenberekening biedt het CSB-systeem u de berekening van de projectkosten en berekening van de werkelijke kostendragers.

Op deze manier profiteert u als klant

  • Betrouwbare plan-gegevens (forecasting) stellen u in staat om een prognose te maken van toekomstige bedrijfsontwikkelingen
  • Online-toegang tot alle informatie en analyse-tools realiseert voor het gehele bedrijf een kostencontrolesysteem
  • EDI-gegevensuitwisseling (Elster) vereenvoudigt de communicatie met de instanties

Meer informatie om te downloaden

Download
Flyer bedrijfsadministratie en financiën
Herunterladen
Heeft u meer informatie over ons service-aanbod nodig?
We helpen u graag verder
Neem contact op met ons
Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt