Alle diensten wereldwijd uit eigen hand

Als branchespecialist voor de branchen vlees, voedingsmiddel, chemie, pharmaceutia en cosmetica biedt CSB u een omvrangrijke portfolio aan software en advies aan: Branchespecialistische Software, Best Practice Standards, Computerhardware, Industriehardware van automatisering, support, training- en procesconsultancy zoals Cloud Service. U ontvangt dus alles, wat u voor een effectieve inzet van CSB-Systems nodig heeft, uit onze hand. Zo realiseerd u met CSB precies dat, waar het voor u op aankomt: meer efficiëntie en winstgevendheid - en daarmee duurzame competative voordelen voor uw onderneming.

Onze diensten in een oogopslag

Software op het gebied van Management & planning
Creëer de ideale basis voor een voortdurende afstemming van uw bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen met onze software-oplossingen op het gebied van Management & planning.
Software voor het gebied besturing
Zorg voor zeer efficiënte en digitaal vertakte bedrijfsprocessen en garandeer meer transparantie voor uw gehele keten van toegevoegde waarde met onze software-oplossingen voor het gebied Besturing.
Software voor het gebied Uitvoering & fabricage
Vertak uw productiesturing en uw bedrijfsmanagement met onze software oplossingen voor het gebied Uitvoering & fabricage.
Consulting & services
Profiteer van onze branche-deskundigheid voor uw gehele bedrijf. Of het nu procesoptimalisatie, projectrealisering, support of training is: CSB is de betrouwbare partner aan uw zijde.
Automatiseringsadvies & -oplossingen
Meer efficiëntie, minder kosten door automatisering. CSB biedt u speciale software, hardware en advies voor de automatisering van uw processen.
Centraal
CSB is bij alle belangrijke onderwerpen wat uw business betreft de sterke partner aan uw zijde. Ontvang hier een gedetailleerd overzicht over belangrijke onderwerpen en trends op alle gebieden die voor uw succes als bedrijf...
Hot Topics
Heeft u persoonlijke en individuele advies nodig?
Wij helpen u graag verder
Contacteert u ons
Bericht
Stuur uw vragen of voorstellen naar ons.
E- mail
Schrijft u ons direct een e-mail.
CSB-standplaatsen
Wereldwijd hebben wij meer dan 30 standplaatsen.
Telefoon
Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking.
Kontakt